Ilmoittautuminen – Registration

Ilmoittautumislomake on suljettu. Mikäli haluat vielä ilmoittautua mukaan, ota yhteyttä Taina Saariseen taina.m.saarinen@jyu.fi.  Maksa osallistumismaksusi Korkeakoulututkimuksen seura ry:n tilille FI36 1045 3000 1399 22. Kirjoita viestikenttään ”Symposium 2017” ja osallistujan nimi. Huom! Ilmoittautumisesta ei tule sähköpostiin erillistä vahvistusta.

Registration form has been closed. If you still wish to register, please contact Taina Saarinen taina.m.saarinen@jyu.fi. Please pay your registration fee to Korkeakoulututkimuksen seura ry  FI36 1045 3000 1399 22. Please write in the message field  ”Symposium 2017” and name of participant. Please note that you will not get a separate confirmation email after the registration.

Ilmoittautumislomake on suljettu Registration form has been closed

Osallistumismaksut – Symposium fees

Early bird 1.6. 2017 mennessä Before June 1, 2017:

• Jäsenet Members 100 €
  • Ei-jäsenet Non-members 140 €
  • Jatko-opiskelijat PhD students  50 €
  • Perustutkinto-opiskelijat Basic degree students 0 €

2.6. – 11.8. 2017 June 2 – August 11, 2017

Kaikki kategoriat All categories 180 €

Peruutukset

Peruutukset sähköpostitse osoitteeseen taina.m.saarinen@jyu.fi. Mikäli peruutus tapahtuu 30.6. mennessä, palautetaan koko osallistumismaksu. Mikäli peruutus tapahtuu 5.8. mennessä, palautetaan 80% osallistumismaksusta. 6.8. tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksuja ei palauteta.

Lisätietoja / Further information:

• Taina Saarinen (taina.m.saarinen@jyu.fi) tai
  • Melina Aarnikoivu (melina.aarnikoivu@jyu.fi)
Abstraktit Abstracts – Ilmoittautuminen Registration – Ohjelma Programme – Pääpuhujat Plenarists
Majoittuminen ja liikenneyhteydet Accommodation and travel – Symposiumjulkaisu Symposium publication